Arbeidsvoorwaarden

DAS groeit! Niet alleen in aantallen medewerkers, maar ook in de dienstverlening die we bieden. Als medewerker van DAS groei je mee. We verwachten veel van je, maar stellen daar ook veel tegenover. Bijvoorbeeld via onze arbeidsvoorwaarden.

Kom je in dienst van DAS Rechtsbijstand?

Een aantrekkelijke cao

Kom je in dienst van DAS Rechtsbijstand? Dan geldt voor jou de cao voor het verzekeringsbedrijf. Een solide cao die kaders schetst voor onze arbeidsvoorwaarden. Daarbovenop bieden we je een aantrekkelijk pakket primaire en secundaire voorwaarden. Al onze medewerkers ontvangen een concurrerend maandsalaris, 8% vakantietoeslag en een vaste 13e maand. Verder deel je mee in de winst van DAS en kom je mogelijk in aanmerking voor een bonusregeling.  

Werkduur en vrije dagen

Onze fulltime werkweek is 38 uur per week, maar je kunt in de meeste functies ook 40 uur werken.  Extra werken voor extra vakantiedagen (maximaal 13 dagen per jaar) kan ook.  
Liever parttime werken?
Gaat je voorkeur uit naar een dag in de week minder werken? Geen probleem. Bij DAS is het in bijna alle functies mogelijk om 4 dagen per week te werken. In sommige gevallen is minder dan 4 dagen per week werken bespreekbaar..

Sporten bij DAS

In onze vestiging in Amsterdam hebben we een mooie sportruimte beschikbaar voor medewerkers die in hun lunchpauze of voor of na werktijd willen sporten. In veel andere vestigingen kun je gebruik maken van kortingen op sportscholen in de buurt via ons bedrijfsfitness-abonnement.

Woon-werkverkeer goed geregeld

Voor je woon-werkverkeer stimuleren we je om met het openbaar vervoer te reizen. Afhankelijk van je reisafstand en het aantal dagen dat je per week op kantoor werkt, stellen we een ov-trajectkaart aan je beschikbaar. Reis je met je eigen vervoer? Dan kom je in de meeste gevallen in aanmerking voor een vergoeding voor je woon-werkverkeer.

Collectieve verzekeringen

DAS biedt je de mogelijkheid om je collectief te verzekeren voor arbeid en zorg. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor onze collectieve ziektekostenverzekering en collectieve schadeverzekeringen. Vanzelfsprekend kun je als werknemer ook een rechtsbijstandverzekering afsluiten met personeelskorting. 
Je neemt als werknemer van DAS automatisch deel aan onze pensioenregeling. Je neemt als werknemer van DAS automatisch deel aan onze pensioenregeling. Hiervoor betaal je een beperkte medewerkersbijdrage.