Kijk eens bij ons rond!
Bekijk in 360°

Selectieprocedure

Ben je enthousiast over werken bij DAS en wil je solliciteren op een vacature? Dat kan eenvoudig via het sollicitatieformulier dat je vindt bij de vacature. Op deze pagina lees je hoe de selectieprocedure daarna stap voor stap verloopt.

Online solliciteren

Heb je het sollicitatieformulier ingevuld en jouw cv en motivatiebrief geüpload? Dan krijg je direct een ontvangstbevestiging. Binnen 10 werkdagen na je sollicitatie ontvang je van ons een reactie. Als we je beter willen leren kennen, nodigen we je uit voor een gesprek bij ons op kantoor.

Eerste gesprek

Het eerste gesprek is een oriënterend gesprek. Je maakt kennis met directe collega’s uit het team en we gaan in op de inhoud van de functie, het team en jouw kwaliteiten. Zo proberen we in te schatten of er een wederzijdse match is tussen jou, de vacature en DAS.

Tweede gesprek

Na een positief eerste gesprek nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Dan gaan we in op belangrijke punten die in het eerste gesprek zijn gesignaleerd of juist onderbelicht zijn gebleven. Heb je voorafgaand aan dit tweede gesprek een online assessment gemaakt, dan bespreken we de resultaten met je.

(Online) assessment

In sommige gevallen is een online assessment of een assessment onderdeel van de selectieprocedure. Het online assessment meet je capaciteiten, persoonlijkheid en drijfveren. Deze test maak je voorafgaand aan het tweede gesprek op ons kantoor. Tijdens het sollicitatiegesprek bespreekt de recruiter direct de uitslag met je.

Het assessment is vaak onderdeel van de procedure bij sales- en leidinggevende functies. Het bestaat uit een interview, twee simulatieoefeningen (waaronder een rollenspel), een capaciteitentest en een persoonlijkheidsvragenlijst. Als je een assessment moet doen, dan hoef je geen e-assessment te maken.

Starten bij DAS

Is er na twee gesprekken bij DAS en een eventueel (online) assessment een match? Dan gaan we graag het gesprek met jou aan over de arbeidsvoorwaarden. Tegelijkertijd starten we de integriteitstoets en hebben we bepaalde gegevens van je nodig, zoals je diploma’s, identiteitsbewijs en een eigen verklaring. Is dat allemaal geregeld? Dan ben je klaar om aan de slag te gaan. Welkom bij DAS!